Argint coloidal

Un medicament vechi de milenii
Acum 4.000 de ani, medicii chinezi făceau acupunctură cu ace de argint.
Fenicienii navigau luni întregi peste mari. Ei transportau apa, vinul şi laptele în vase din argint, pentru a le păstra nealterate un timp îndelungat. Vechii greci au observat ca în perioada războaielor, aristocraţii nu sufereau de dizenterie.

Explicaţia: foloseau tacâmuri şi vesela din argint care i-a protejat de multe epidemii şi boli. Coloniştii americani care străbăteau Vestul puneau adesea un dolar de argint în lapte pentru a-i întârzia alterarea. La începutul secolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac şi puneau câteva picaturi de soluţie de argint în ochii nou născutului pentru a distruge eventualele bacterii care ar fi putut provoca orbirea. Bijutierii care lucrează cu argint sunt renumiţi pentru sănătatea lor. Staţiile cosmice NASA şi MIR folosesc argintul coloidal pentru transformarea apei reziduale în apă potabilă. Practic, argintul este un dezinfectant universal, adevărat medicament, detronat insă de apariţia penicilinei şi uitat pe nedrept.
Antibioticele sintetice fac bine, dar au şi o serie de efecte dăunătoare, plus că organismele patogene devin rezistente la acestea. N-ar fi mai bine sa încercăm şi argintul?

Argint coloidal – Antibiotic şi antioxidant


Rolul argintului în organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar“. Din rezultatele obţinute de dr. Hery Margraff aflăm că argintul are capacitatea de a distruge în 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi. Ca antibiotic natural, argintul luptă cu bacilul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) şi alte microorganisme dăunătoare. S-a mai constatat că argintul este un puternic antioxidant natural, distrugând radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul şi boala
Alzheimer).

S-a demonstrat că argintul este şi un imunomodulator, adică ajută la creşterea imunoglobulinei din clasa A, M, G şi a limfocitelor T. În domeniul chirurgiei, argintul e folosit la unirea vaselor cerebrale sau închiderea defectelor de pe suprafaţa craniului (metoda Heingenheim). A fost folosit la filtrele măştilor celor care se ocupau cu dezinfectarea în timpul
epidemiei de gripa aviară. Exista mărturii şi ale bolnavilor care s-au vindecat de cancer consumând apă de argint.

De cit argint coloidal avem nevoie?

Strămoşii noştri primeau o oarecare doză de argint prin hrană. Tehnologiile moderne din agricultură au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel incit acest element nu mai există în alimentele pe care le consumăm.
Conform unor studii americane, deficitul de argint duce la scăderea imunităţii şi este unul dintre principalii factori de creştere a afecţiunilor maligne din ultimele decenii. Cel mai eficace aport de argint se face sub forma lui coloidală (particule de 0,001 microni), astfel este total inofensiv pentru organismul uman, care îl va elimina în 24 de ore.
Argintul coloidal se absoarbe în sânge foarte repede, încă din cavitatea bucală. Cercetătorii au stabilit ca 0,088 mg de argint reprezintă cantitatea medie zilnica necesara organismului uman. Organele noastre conţin argint, cel mai mult fiind în ţesutul creierului mare, în nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, partea exterioară a ochiului şi în oase.

Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavoastra imunitar, si in general pentru afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice.

Regenerator celular, ajuta la vindecarearea si refacerea usoara a ranilor sau a organelor aflate in convalescenta.

Gama sa de efecte este mult mai larga insa, modalitatile sale de actiune avand un caracter oarecum protector, matern am putea zice, repunand in mersul lor firesc foarte multe dintre procesele din organism si readucand in anumite cazuri o anumita fluenta generatoare de vitalitate, pierduta mai ales in cazul persoanelor prea integrate in mecanismele uneori rigide ale vietii.

Studiile au aratat ca odata cu scaderea nivelului normal de argint din organismul nostru, scade si nivelul starii de sanatate. 

Consumul de argint coloidal s-a dovedit folositor in urmatoarele afectiuni: 

  • sindromul Lyme
  • pneumonie
  • candida
  • inflamarea ochilor, urechilor, a gurii si gatului
  • gripa
  • herpes
  • gastrita
  • intareste sistemul imunitar
  • ajuta la regenerarea oaselor
×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×