Aur coloidal
Aur coloidal

Aurul coloidal are efect imediat de ordinul minutelor în armonizarea ritmului cardiac, respirator şi la nivelul undelor cerebrale. Efecte deosebite asupra colagenului (tengument, ligament, tendon, cartilagiu). Avem nevoie să le păstrăm cât mai elastice în trup şi ele se menţin astfel cu ajutorul colagenului. La nivelul pielii are un efect deosebit de vitalizant, redând strălucire chipului.

Aurul coloidal are propietati extraordinare.

Paracelsus, fondatorul școlii de chimie medicală (precursoare a farmacologiei), a dezvoltat medicina pentru tratarea bolilor pe baza mineralelor. Acesta considera că „AURUM POTABILE vindecă toate bolile și păstrează trupul indestructibil”.

În alchimie aurul este considerat a fi în strânsă legătură cu Soarele . În ezoterism energia subtilă specifică Soarelui guvernează zona plexului solar, inima, arterele, sistemul osos, starea generală de vigoare și vitalitatea.

Cunoştinţele străvechi sunt în consonanţă cu cercetările contemporane. Acum se pot observa şi măsura aceste efecte asupra ființei umane aflate sub influenţa aurului sub formă coloidală:

 • îmbunătăţirea stării generale de vitalitate
 • normalizarea producerii hormonilor
 • efect reîntineritor
 • tonifierea inimii
 • stimularea producerii hematiilor

Câteva dintre beneficiile cele mai des enumerate în cazul utilizării aurului coloidal sunt: 

 • scăderea rapidă (de ordinul minutelor) a stresului
 • anxietății
 • a stărilor depresive „asasin al stresului”
Aurul este bun la:
 • refacerea organelor slăbite
 • dinamizarea voinței
 • creșterea coeficientului de inteligență
 • disiparea în scurt timp a stării de agitație urmată de instalarea unei stări de bine în general

La nivel fizic aurul acţionează asupra întregului sistemul endocrin având rolul de modulator, normalizator, armonizator. Acest rol deosebit se observă în special la nivelul timusului unde acţiunea aurului coloidal este cea mai vizibilă. Are efect de echilibrare hormonală ce susţine funcţia timusului. S-a constatat faptul că nanoparticulele de aur coloidal încetinesc procesul de diminuare a timusului în timp. In mod indirect: aurul coloidal, ce este absorbit in epiteliul timusului, are rolul de a-l proteja. Acţionând totodată ca un imunopotenţator.

Un aspect cu totul extraordinar ce subliniază rolul de elixir al aurului coloidal este funcţia de a „trezi” aşa numitul discernământ la nivelul limfocitelor T. Este cunoscut faptul că în proporţie de 5% fiinţele umane se confruntă cu boli complexe autoimune. Iar un număr şi mai mare, odată cu înaintarea în vârstă, se confruntă cu un soi de alienare a funcţiei de discernământ a celulelor T citotoxice care permite dezvoltarea tumorilor „pe nesimţite”.

Relația dintre cancer și sistemul imunitar este complexă și a fost subiectul multor controverse istorice. În 1909, Paul Ehrlich a prezis că sistemul imunitar a reprimat creșterea carcinoamelor care altfel ar avea loc cu o frecvență mai mare. În 1957, Frank Macfarlane Burnet a stabilit „teoria supravegherii imune”. Teorie care a postulat că sistemul imunitar recunoaște și elimină celulele transformate

Tot la nivelul timusului s-a constatat efectul de echilibrare secreţiei peptidelor (hormoni, neurotrasmiţători) ce au rol revigorant şi reîntineritor. Spitalului militar din Sankt Petersburg, Academia Medicală Militară S.M. Kirov, cercetează dezvoltarea hormonului de creștere specific copiilor, timopoietina, în prezenţa nanomaterialului de aur coloidal.

Asupra inimii aurul este eficient în: 
 • echilibrarea funcţiei cardiace în general
 • tonifierea miocardului
 • reglarea ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale
 • reglarea fluxului sanguin
 • dizolvarea cheagurilor de sânge
 • diminuarea cardiomiopatiei şi a insuficienţei cardiace

Aurul este utilizat în medicina modernă pentru asigurarea unei stări de sănătate a articulaţiilor, în boli cum ar fi artrita reumatoidă.

Aurul coloidal acţionează benefic asupra abilităţilor psihice şi măreşte puterea de introspecţie.

Cercetătorii din domeniul parapsihologiei susţin cu entuziasm teorii conform cărora aurul dezvoltă capacităţi extrasenzoriale latente. Faimosul parapsiholog de renume internaţional Stephen E. Braude (doctor docent în filozofie, psihologie şi psihiatrie; preşedintele Asociaţiei Parapsihologilor din America), care a studiat femonene paranormale, de peste 35 ani, afirmă că:

O fiinţă umană ar trebui să fie în mod firesc capabilă să manifeste o serie de capacităţi extrasenzoriale, în funcţie de structura ei energetică şi nu în ultimul rând de influenţa astrelor” (cei mai mulţi clarvăzători sunt nativi în zodia Peşti).

Însă, pentru că umanitatea a uitat această adevărată natură a sa, a privit aceste fenomene drept miracole, iar în zilele noastre ele se izbesc de zidul tot mai gros al scepticismului.

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×