Livrare – Vivifiant.ro – 24h-48h

Vivifiant.ro livrează în orice localitate din România.

Expedierea comenzilor dumneavoastră se face prin intermediul  firmei de curierat  FAN COURIER. 

Livrare națională

Taxa de transport:

  • gratuit (pentru comenzi a căror valoare este de minim 220 ron) către orice localitate din Romania
  • 25 ron (pentru comenzi cu o valoare mai mica de 220 ron)către orice localitate din Romania

Taxa este unică indiferent de greutatea coletului sau destinația acestuia. Vivifiant.ro nu percepe nici o altă taxă suplimentară.

  • Durata livrării
    • 24-48h oriunde în România 

Obs: Comenzile înregistrate în fiecare zi după ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucrătoăre. Comenzile efectuate în zilele de Vineri după ora 15.00, Sâmbătă si Duminică, vor fi expediate în cursul zilei de Luni. 

Taxele și durata de transport pentru livrarea internațională diferă în funcție de țară.

Cum procedăm pentru a obține informații legate de coletul expediat?

Este simplu.

Pentru informații despre livrarea unui colet, vă rugăm verificați dacă ați primit de la noi prin e-mail numărul de AWB. Dacă acesta a fost trimis înseamna că livrarea a plecat de la noi și orice informații se pot obține numai de la firma de curierat, comunicându-le numărul și data AWB-ului din email sau la numărul de telefon 021.9336 pentru firma Fan Courier.

Puteți contacta direct curierul, sunând la numărul de telefon primit în SMS-ul pe care firma Fan Courier vi l-a timis.

În momentul în care ați primti AWB-ul, comanda plasată nu mai poate fi anulată.

Documentele legale (factura) vă sunt predate/trimise în format fizic odată cu comanda numai în cazul în care ați solicitat acest lucru. Acestea vor fi trimise automat și pe email, odată cu mesajul de confirmare a comenzii. Vă rugăm să verificați și să sesizați în scris lipsa oricărui document în momentul primirii coletului. 

Firma de curierat este obligată să vă întocmească o chitanță cu suma de achitat în cazul comenzilor cu plata ramburs. Dacă nu ați primit chitanța, vă rugăm sa o solicitați de la curierul care face livrarea. 

În momentul recepționării coletului vă rugăm sa verificați integritatea coletului primit. 

Comanda trebuie să ajungă in plic alb de plastic cu însemnele Fan Courier și niciodata în altfel de ambalaje. Dacă coletul prezintă urme de deteriorare, este murdar, rupt, tăiat, desigilat sau ud, refuzați primirea coletului. Se va întocmi un proces verbal potrivit acestei situații. De asemenea, vă rugăm să ne anuntați telefonic cât mai repede la numarul 0773.381.209 pentru a rezolva această situație.

 

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×