2 decembrie 2020/Fără categorie
 • By Robert Simionescu
 • Post Views: 384
 • 2

Marea Escrocherie

HOLD-UP, Cel mai cenzurat documentar din 2020, acum tradus în Limba Română

Munca unui patriot, act de implicare și dăruire, în ciuda unei realități pasive, față de ceea ce se anunță a fi mama tuturor luptelor. Insemnarea oamenilor și distrugerea suveranității biologice.

Drept răsplată, pentru a onora munca lui Ionel, și dacă mai există un “eu” comun în România, o formă de organicitate de grup, vizionarea, înțelegerea și diseminarea acestui material fundamental, ține de o formă ultimă de salvare națională. A nu înțelege că manipularea Covid-19 este expresia ultimului stadiu înaintea tiraniei globale, sfârșitul națiunilor și omului alb, este o greșeală din care nu ne vom ridica teferi, nu o să mai fie cale de întoarcere.

În ultimul rând, trebuie precizat că acest documentar este cel mai cenzurat material existent pe internet la ora actuală, ceea ce adeverește analiza acestuia, întărind convingerea și necesitatea diseminării cât mai activă în rândul populației.

Acum ori niciodată!

autor: Ionel Trandafir

2 Comments

 1. Ionel Trandafir
  8 decembrie 2020 at 19:22

  Buna seara,
  Va las un link cu versiunea la rezolutie maxima, versiune pe care am mai aranjat-o la text, pe ici pe colo, am aadaugat diacritice etc:

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Hold_Up_SUBTITRAT_ROMANA:4

  Si se poate si descarca.

  Daca puteti sa incarcati aceasta versiune care se vede mult mai bine decat precedenta versiune ar fi extraordinar, din respect pentru privitori.

  multumesc
  Ionel Trandafi

  • Robert Simionescu
   8 decembrie 2020 at 19:28

   Cu mult drag.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×