Miere mana
Miere mana

Miere mana este considerata cea mai complexa miere datorita faptului ca este singurul tip de miere care nu este extrasa de albine din polenul florilor ci din rasinile de brad. Din acest motiv este singura miere permisa a fi consumata (moderat) si de catre persoanele alergice la polen. Este o miere foarte rara culeasa din padurile de brad ale muntilor Apuseni.

Mierea mana contine acizi organici, bioflavonoide, vitamina C si vitaminele grupului B, multa inhibina (bactericid) si enzime. Asa cum am mentionat anterior, ea este mult mai bogata in saruri minerale (calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu) decat mierea florala.

Mierea mana are un grad mare de componente bioactive si contine un numar foarte mare de antioxidanti din care fenoli si  flavonoizi, facand-o astfel cea mai buna miere pentru persoanele anemice.

Mierea mana este singura miere de albine care nu devine toxica si care isi pastreaza calitatile antibacteriene chiar daca a fost incalzita pana la 100° C.

Contine pana la de 8,5 ori mai multe minerale decat celelalte tipuri de miere. Din acest motiv este recomandat a fi consumata de catre copii, persoanele aflate in convalescenta si de catre varstnici.

Mierea mana are efect antiinflamator asupra tubului digestiv si favorizeaza eliminarea toxinelor din corp. Contine de 20 de ori mai multe vitamine si saruri minerale decat mierea din nectarul florilor.

Indicatii terapeutice miere mana :

  • tratatamentul spasmofiliei la adolescenti
  • rahitism la copii si adolescenti
  • tratementul osteoporozei
  • afectiuni articulare la adulti si varstnici
  • utila si pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit
Raport analize

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×