Vivifiant.ro – 3 zile banii înapoi

În conformitate cu ordonanța O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumpărat, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 3 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare și cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, Vivifiant vă oferă posibilitatea de a returna produsele în termen de 3 de zile calendaristice. După o anunțare în prealabil la adresa de email: suport@vivifiant.ro sau la numărul de telefon: 0773.381.209

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate
 • Produsele deteriorate
 • Produsele care nu ajung la sediul Vivifiant in termen de 5 zile de la momentul in care s-a primit coletul
Procedura de denunțare și retur:
PASUL 1
 • Returnarea se face anunțând în prealabil intenția de retur printr-o sesizare scrisă sau verbală prin una din cele 2 modalitati:
  • la adresa de  email suport@vivifiant.ro 
  • la numărul de telefon 0773.381.209 prin Whatsapp sau mesaj text
PASUL 2
 • In cazul in care coletul a fost primit prin curier un operator Vivifiant va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre firma de curierat cu care colaboram, Fan Courier
  În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur dar nu mai tarziu de 3 zile calendaristice.
 • In cazul in care coletul a fost primit prin posta un operator Vivifiant va va face o solicitare de a pune coletul la posta pe adresa Vivifiant, S.C Extreme Engineering S.R.L, str. Erou Mircea Marinescu 17, Voluntari, Ilfov

PASUL 3

 • Clientul predă curierului coletul sau pune coletul la posta împreună cu toate documentele primite inițial

PASUL 4

 • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul Vivifiant.
 • La primul retur cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre Vivifiant, pentru urmatoarele retururi cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observații:

 • Se acceptă returul numai în termen de 3 de zile de la primirea coletului.
 • În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și plătit comanda, care notifică denunțarea contractului și solicită returnarea sumei plătite, indicand contul și banca unde se vor returna banii. 
 • Puteți folosi formularul de retragere pus la dispoziție AICI – Acest formular este doar un model și nu este obligatoriu.

Colet returnat fără anunț în prealabil

În situația în care un colet care a fost expediat de Vivifiant nu este acceptat de către destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

 • în contul de client va rămâne activă doar modalitatea de plată în avans pentru următoarele comenzi plasate.

S.C. Extreme Engineering S.R.L. va încerca întotdeauna să rezolve orice sesizare pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În acest sens vă punem la dispoziție o adresă de email spre care puteți direcționa orice  sesizare sau reclamație la care vă vom răspunde în maxim 10 zile calendaristice: suport@vivifiant.ro

În cazul în care rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale românesti.

 

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×