Responsabilitate vaccinare
28 noiembrie 2020/Fără categorie
  • By Robert Simionescu
  • Post Views: 153
  • 0
Responsabilitate vaccinare
Responsabilitate vaccinare

Companiile producătoare de vaccinuri dar si cele farmaceutice sunt eliberate legal, în toate țarile, de orice responsabilitate post vaccinare. 

” … spre exemplu, în Statele Unite, acest lucru este posibil pentru că în 1986. Reagan, a semnat un act denumit National Childhood Vaccine Injury Act, prin care companiile farmaceutice nu pot fi aduse la tribunal pentru reactiile adverse ale vaccinurilor. In schimb, guvernul si-a asumat responsabilitatea prin VAERS – Vaccine Adverse Event Reporting System, care este entitatea federala ce despagubeste persoanele afectate negativ de vaccinare. Ceea ce inseamna ca tot noi, cetățenii americani, prin taxele platite guvernului, platim pentru toate crimele comise de companiile farmaceutice in domeniul vaccinarii. 

VAERS

VAERS (vaers.hhs.gov) asta e un fel de tribunal fără judecatori adevărați, fiind compus din “așa-ziși” oameni cu cunostinte in domeniul medical, ceea ce te face foarte sceptic cand te gandesti la cum functioneaza legal un astfel proces. In fine, VAERS daca decide ca într-adevăr vaccinul a cauzat realectiva reactie negativa, ofera maxim 200.000$ si asta doar daca persoana a decedat. Daca de exemplu persoanei ii paralizeaza picioarele, primeste mult mai putin. Din anul 1986, de cand a fost semnat acel “act” de rahat, 4 miliarde de $ au fost oferiti celor despagubiti de VAERS. 4 miliarde, toti scosi din buzunarele americanilor de rand care muncesc ca fraierii sa plateasca pentru coruptii din politică si industria farmaceutică.

Inca o chestiune cheie. De ce cand mergem la doctor pentru un vaccin, doctorul nu ne spune intr-un mod profesional: stați o secunda, haideti mai intai sa citim prospectul vaccinului, apoi daca totul e ok pentru Dvs., îl facem? Simplu, pentru ca atunci am fi șocați imediat efectele secundare. O data ce omul intelege efectele secundare ale absolut oricarui tip de vaccin, atunci se va gandi de 10 ori inainte sa l faca. Si uite asa, extrem de multi oameni nu s ar mai vaccina. Si uite asa nu ar mai face miliarde nici companiile farmaceutice. 

De ce nu se face public, la scala larga, pentru ca toti sa stie de existenta VAERS? Pentru ca nu ar mai avea bani in buget in cateva luni daca toti oamenii ar stii de existenta lui. Eu stiu intamplator, am aflat, din pacate, doar pentru ca am o cunoștință care e paralizata (ambele picioare) din cauza vaccinului polio. Pana la urma VAERS poate fi gasit online, nu este ascuns, insa lumea nu stie.

Actul din 1986 de care vorbeam, care a preluat 100% din responsabilitatea companilor farmaceutice, a fost semnat pentru simplul motiv ca acestea nu mai puteau plati acoperirea daunelor provocate de vaccinare si au amenintat imediat guvernul american ca nu vor mai produce vaccinuri, ceea ce ar fi fost teribil. Stiti de ce, nu? Pentru că vaccinul devenise deja o armă puternica de produs bani si de control complex al populației.

Am vazut rezultatele de la faza 1 de testate a vaccinului Covid19 de la MODERNA. Peste 70% de reactii adverse si asta doar in faza 1. Realizați?

In faza 3 există deja un mort in Argentina, cu scleroza multipla si transverse myelitis, toate reactiile adverse în general avand de a face cu inflamarea sistemyului nervos. Fie atacă direct creierul, fie măduva spinării. Șocant, nu?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×