Ajuta-ți organismul să se apere singur!

Bună,

numele meu este Robert și povestea pe care vreau să v-o spun este veche de 10 ani. Da 10 ani de poveste pe care vreau să o împărtăsesc cu voi. Pentru că povestea mea și a fiicei mele Jessica poate fi și a ta, o poveste cu final fericit.

Acum 10 ani fata mea trecea prin diverse perioade. Perioade care alternau, zile sau săptămâni de fericire când totul era normal după care urmau zile sau săptămâni de suferință. De la banalele răceli cu mucișori în nas și tuse agasantă și până la stările febrile sau foarte febrile cu momente de letargie în care nu putea respira și se simțea foarte rău. Perioade în care nopțile pierdute alături de copilul nostru parcă nu se mai terminau și care ne secătuiau de energie, când pe mine când pe soția mea. Dar ca și în viața de zi cu zi, după norii de furtună apare soarele și din nou eram plini de energie și viață până când ….. of, da, o mică viroză sau o gripă ne agasa, și începeam din nou dialogul cu doctorul pediatru legat de noua problemă care de fapt nu era nouă.

Vivifiant – Incearca cu noi!
supliment alimentar
supliment alimentar

Mereu auzeam de imunitate, sistem imunitar, care nu este sau este nefuncțional. De faptul că trebuie să avem copii cu sistem imunitar funcțional. De diverse siropuri, alimente, pastile, suplimente alimentare care ajută la construirea sistemului imunitar. Sistem imunitar care luptă pentru sănătatea copilului nostru, așa că am început să mă documentez, să caut, să testez, să adun impresii și informații de la prieteni, cunostințe care aveau copii fericiți și puternic imunizați, să văd, să ascult, să înțeleg.

Nimeni nu putea să-mi explice în detaliu cum să procedez sau ce să fac exact. Toată lumea vorbea la modul general. Despre experiențele avute dar fără să-mi poată îndruma pașii spre un tratament miraculos. Părerile erau împărțite că ar ajuta, dar nu așa mult, că ar fi bun sau că nu ar fi. Imunitatea este un lucru complex și care depinde de mulți factori. Am auzit sute de rețete cu cătină, cu usturoi, miere, polen și multe altele, unele bio altele nu. Unele cu efecte majore altele care ameliorau. Toate aveau scopul de a-i ajuta pe copiii noștri să treacă mai ușor peste lucurile care îi făceau nefericiți.  Si pentru că un copil sănătos este un copil fericit am pornit în căutarea rețetei perfecte.

ingrediente supliment alimentar
ingrediente supliment alimentar
Vivifiant – Ajuta-ti organismul sa se apare singur!

Intotdeauna este mai ușor, mai bine și chiar mai ieftin să previi decat să vindeci. Imunitate înainte de toate! Dupa lungi căutari am reușit să sintetizez primele concluzii. Suplimentul alimentar Vivifiantul, căci despre el vreau să vă vorbesc, trebuia să îndeplineasca câteva criterii și anume:

 • să nu aibă efecte adverse
 • să poată fi administrat copiilor
 • să aiba în compoziție numai elemente naturale

Am înțeles rapid că doar administrarea constantă și de durată a suplimentului alimentar este cheaia marilor succese. Organismul copiilor are nevoie permanentă de „Vivifiant”. Necesarul de vitamine și minerale nu pote fi procurat în totalitate din alimentația zilnică.

Astfel era clar că trebuia administrat „Vivifiantul”, în fiecare dimineață, pe stomacul gol pentru a ajuta sistemul imunitar.Am aflat că pentru o bună funcționare, organismul uman are nevoie de 60 de minerale, 15 vitamine, 12 aminoacizi de bază, proteine și 3 acizi grași.

In total 90 suplimente în dieta zilnică.

M-am documentat ce elemente sunt benefice pentru sistemul imunitar și am ajuns la concluzia că mierea de mana, polenul crud bio, pastura, propolisul și laptisorul de matca sunt vedetele care nu trebuiau să lipsească, au urmat catina, mugurii de coacaz negru, brusturele, ghimbirul și echinaceea care acoperă nevoi specifice, uleiul de in Omega 3-6-9, uleiul de Krill, uleiul de mac, chimen negru, uleiul de nuciscortisoara, lamaia si tescovina cu uimitoarele ei propietăți. Pentru parazitii interni am optat pentru nuca neagra care este cel mai eficient remediu natural pentru eliminarea viermilor intestinali. La final dar nu în ultimul rând mineralele coloidale,magneziul, argintul, zinc, platina, aur și cupru, toate acestea trebuiau să aibă gust bun și să fie ușor de administrat, așa că a apărut și portocala bio, acestea fiind zise s-a născut „Vivifiantul” care era complet și complex, bun și usor de administrat.

A urmat perioada de testare, nu doar pentru protectie, ci și din punct de vedere al dezvoltării. Am început să urmăresc greutatea, înălțimea, nivelul de energie și rezistenta la efort fizic și intelectual. Iar după ani și ani de administrare urmărind evoluția fetei mele și a altor copii am ajuns la concluzia că „Vivifiantul” este combustibilul sistemului imunitar și nu trebuie să lipsească din alimentatia zilnică a copiilor noștri.

Practic, consumând acest supliment alimentar înlocuim o întreagă farmacie!

Pofta de mancare și energia erau la ordinea zilei. Problemele cu constipația au dispărut că prin minune și încet, încet rezultatele au început să apară. Au urmat ani de poveste și de normalitate atât pentru fata noastră cât și pentru noi. Nopțile nu au mai fost pierdute ci câștigate. Am reușit să ne bucurăm împreună de o viață frumoasă și „fericită” și asta datorită „Vivifiantului”.

Am vrut să împărtășesc cu voi această poveste pentru că eu cred în acest produs. Pot garanta ca „Vivifiantul” este cel care poate aduce normalitatea în viața copiilor voștri. Vivifiantul este 100% natural. Este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene, ceea ce îl face un adevărat cocktail de sănătate. Este cel mai complet și complex supliment alimentar pentru imunitate.

Beneficii:

 • creșterea, stimularea imunității
 • protejează organismul în fața bacteriilor și virușilor
 • propietăți antibacteriene și antibiotice
 • previne și ameliorează gripa, răceala,bronșita, amigdalitele, afecțiunile cavității bucale
 • combate tusea, infecțiile, paraziții intestinali
 • propietăți antioxidante
 • combate oboseala și stresul
 • reglează pofta de mâncare
 • deficiențe de creștere sau subnutriție
 • combate stările de slăbiciune
 • constipație, reglează funcțiile digestive și intestinale
 • stimulent general al organismului
 • energizant,vitaminizant
 • antiparazitar, anianemic, antiinflamator
×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×