Vaccin ARN
28 noiembrie 2020/Fără categorie
  • By Robert Simionescu
  • Post Views: 96
  • 0
Vaccin ARN
Vaccin ARN

Noul vaccin de la Pfizer si Moderna pentru coronavirus necesită depozitare la -70C, care este mult mai rece decât Polul Nord. 

Dacă nu este stocat la această temperatură, ingredientele sale încep să se descompună și nu mai funcționează. În prezent, Pfizer susține, fără dovezi, că vaccinul său este „eficient 90%”. Dar această afirmație este puțin mai mult decât propaganda corporativă concepută pentru a crește prețurile acțiunilor prin proiecții false. In primul rand, acestea conțin ingrediente potențial periculoase care nu au fost folosite niciodată în vaccinuri. 

Vaccinurile ARNm care fac obiectul studiilor clinice Covid-19, se bazează pe un „sistem purtător” bazat pe nanoparticule care conține o substanță chimică sintetică numită polietilen glicol (PEG)”. Utilizarea PEG în medicamente și vaccinuri este din ce în ce mai controversată din cauza incidenței bine documentate a reacțiilor imune adverse legate de PEG, inclusiv anafilaxia care pune viața în pericol. Aproximativ șapte din zece americani pot fi deja sensibilizați la PEG, ceea ce poate duce la reducerea eficacității vaccinului și la creșterea efectelor secundare adverse. Dacă un vaccin cu ARNm care conține PEG pentru Covid-19 obține aprobarea, creșterea expunerii la PEG va fi fără precedent și potențial dezastruoasă. Documentele și publicațiile Moderna indică faptul că compania este bine conștientă de riscurile de siguranță asociate cu PEG și alte aspecte ale tehnologiei sale de ARNm, dar este mai preocupată de rezultatele sale.

Nanoparticulele lipidice provoacă răspunsuri hiperinflamatorii în organism, ducând la reacții severe, spitalizare și potențial MOARTE. De ce se utilizează LNP (nanoparticule lipidice) în aceste vaccinuri. LNP-urile „încapsulează structurile ARNm pentru a le proteja de degradare și pentru a promova absorbția celulară” și, în plus, revitalizează sistemul imunitar (o proprietate pe care oamenii de știință a vaccinului o descriu în mod fals ca „proprietăți adjuvante inerente” ale LNP-urilor). Cu alte cuvinte , LNP-urile sunt adjuvanți, ceea ce înseamnă că sunt concepute pentru a provoca răspunsuri hiperinflamatorii la ființele umane, odată injectate. Acest lucru se face într-un efort de a induce crearea de anticorpi care apoi permit producătorului de vaccin să pretindă rate de „eficacitate” ridicate, chiar și atunci când aceiași adjuvanți provoacă reacții adverse severe. Conform studiilor recente cu vaccin efectuate, 100% dintre subiecții umani din grupul de studii cu vaccin cu doze mari au prezentat reacții adverse. 

Concret, pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și, prin urmare, modifică materialul genetic individual, care reprezintă manipularea genetică, lucru care era deja interzis și considerat penal. Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daunele cauzate de vaccinurile anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

După un vaccin ARNm nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar. Va trebui să trăiți cu consecințele, deoarece nu mai puteți fi vindecați prin îndepărtarea toxinelor din corp. Este exact la fel ca o persoană cu defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chistic  fibroză, sindromul Rett etc. Defectul genetic este pentru totdeauna!

Reacțiile adverse cauzate de vaccinurile coronavirus ARNm sunt atât de răspândite încât guvernul britanic a recunoscut recent că se așteaptă la un val masiv de vaccin coronavirus reacții adverse si secundare inclusiv un val uriaș de morti. Guvernul anunță o ofertă pentru un sistem de AI (inteligența artificială) pentru a procesa avalanșa preconizată de probleme dupa vaccinare iar efectele secundare sunt descrise ca o „amenințare directă la viața pacientului”. Cu alte cuvinte, ei știu deja că aceste vaccinuri vor ucide un număr mare de oameni. 

David Knight a prezentat si el un denunțător din “mafia” vaccinurilor, care a dezvăluit că adjuvanții vaccinului coronavirusului demonstrează o rată de sterilitate de 97% la femeile care iau vaccinul.

CEL MAI IMPORTANT, pe măsură ce oamenii încep să moară din cauza vaccinurilor împotriva coronavirusului, unitatea medicală va clasifica toate aceste decese drept „Decese Covid-19” pentru a susține că pandemia se înrăutățește. Acest lucru va crea un ciclu complet nou de deces, isterie media și politici obligatorii de vaccinare. În cele din urmă, vaccinurile în sine vor sfârși probabil prin a ucide mai mulți oameni decât coronavirusul. Și vom fi realizat coșmarul medical autoritar al lui George Orwell în care „tratamentul” menține pandemia continuă, în timp ce întreaga înșelătorie este folosită pentru a zdrobi libertatea umană și a înrobi oamenii din intreaga lume în propriile case. 

Nu vă intrebati, simplu și logic, de ce oare nici producătorii, nici guvernele și nici firmele de asigurări si re-asigurări nu își asuma responsabilitatea asupra efectelor post vaccinare? Nu sună cel puțin ciudat? Cine va răspunde, tot noi?

Notă: 

ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine ​​se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine. (preluat)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Buna ziua!

Click pe buton pentru a intra in contact cu un reprezentat vanzari sau trimite e-mail la contact

×